Оформлення кухні

1) Французький сільський

Даний стиль може поєднувати в собі і старомодність, і витонченість. Інтер’єр передбачає собою старовинну (вінтажну) меблі світлих або вишневих тонів. Переважний матеріал цієї самої меблів – сосна, так як деревина саме цього дерева здатна доповнити простий сільський стиль. Незважаючи на те, що в назві використовується слово «Французький», на такій кухні можуть бути самі, що ні їсти італійські обідні столи, думаю, вони добре впишуться. Італійські елітні кухні від kuhniaran.ru відмінно впишуться як на малих, так і на великих площах.

2) Сільський

Володіють багатьма схожими рисами з вище описаних стилем. На підлогу кладеться дерево або керамічна плитка; меблі найкраще також з сосни; світильники з металевими абажурами відмінно поєднуються з різними мідними або залізними аксесуарами. Елітні кухні, оформлені в такому стилі, є, мабуть, найбільш комфортними і приємними.

3) Сучасний

Тут передбачається кухня без різних надмірностей. Функціональна побутова техніка з металевою фактурою. Шафки з дверцятами зі скла. Щоб все це не виглядало похмуро, елітні кухні цього стилю обов’язково потрібно прикрасити деякими елементами, наприклад, додати пару акцентів у вигляді блакитного, червоного або золотистого кольорів.

4) Тосканський

На підлогу кладеться плитка теракотового кольору; кухонні шафки в своєму оформленні повинні мати переважно блідо-кремові, а також біло-сірі відтінки. Стіни фарбуються в червоний або золотистий – це створить дизайн тосканської села. На підвіконнях можна поставити невеликі тарілочки з різними травами, а по середині можуть бути італійські обідні столи великих розмірів.

5) Еклектичний

Цей досить складний стиль поєднує в собі безліч інших. Наприклад, при декоруванні кухні в такому дизайні можуть з’являтися кухонні шафки з деревини дуба з вставками зі скла або скляними дверцятами, над острівцем для приготування їжі на спеціальній вішалці з чорного металу можуть бути каструлі і сковорідки, чашки і ополоники. В якості предметів, для більшої різноманітності, використовують сучасні постери, або декоративний старовинний чайний сервіз, виставлений на чільне місце.