Дитячий одяг від кращого магазину по розумним цінам




 

 

“Чебурашка” – інтернет магазин дитячого взуття для дітей і новонароджених! Кращі ціни на дитячі товари можливі завдяки прямим поставкам від виробників. В інтернет магазині “Чебурашка” тільки безпечні, сертифіковані товари та іграшки для дітей. За кілька років роботи з наших складів були доставлені тисячі посилок по всьому Казахстану. Високий сервіс можливою завдяки тому, що доставка здійснюється власною кур’єрською службою в таких містах які є в Україні. Ми зробимо все, щоб покупка в нашому магазині виявилася приємною для Вас!

Інтернет – магазин «Чебурашка» пропонує Вам придбати дитячий одяг виробництва кращих фабрик Китаю у віковій категорії до 12 років.

На нашому сайті Ви можете придбати за доступними і привабливими цінами костюми (літо, весна-осінь), лосини, штани, бриджі, шорти, кофти, толстовки, футболки 100% бавовна, майки, сукні, спідниці, піжами, дитяче нижню білизну, дитячі колготки і шкарпетки, шапочки і косинки для дітей до 12 років.

У продажу представлений модний, стильний і недорогий одяг для дітей з 100% бавовни і змішаних тканин.
Асортимент продукції на сайті інтернет-магазину постійно поповнюється новинками і оновлюється.

Наш інтернет-магазин співпрацює з фізичними та юридичними особами, організаторами Спільних Покупок, індивідуальними підприємцями.

Мінімальна сума замовлення 1000 грн.

Без розмірних рядів!

Чому саме магазин “Чебурашка”

1 якість

Ми використовуємо тільки якісну продукцію власного виробництва або європейських проїзодітелей преміум-класу, протестовану особисто нами.

2 швидкість

Ми працюємо дуже швидко – завдяки власним виробничим потужностям, виготовлення і відправлення продукції, оплаченої до 14:00 відбувається в цей же день.

3 доставка

Доставка в будь-який населений пункт України кур’єрськими службами або по Україні та світу Укрпоштою.

4 оплата

Можливість оплатити продукцію при замовленні або при отриманні післяплатою за умови передоплати 100,00 грн.

5 ставлення

Ми завжди з радістю і натхненням виконуємо всі замовлення з урахуванням побажань клієнтів.

6 зв’язок

Ми готові відповісти на ваші питання з 9:00 до 19:00 без вихідних, а замовлення на сайті приймаються цілодобово.

7 результат

Ви залишитеся задоволені результатом нашої роботи, як і сотні інших вдячних і задоволених клієнтів. У нас також є дитячий одяг оптом по кращим цінам. Купуйте одяг і у вас все вийде як найкраще, ваш магазин матиме більший асортимент кращого одгу.