Подовження життя дверей за допомогою дверного доводчика




 

Якісні двері для квартири, будинку або офісу коштують чималих грошей, тому експлуатація та догляд за ними повинні бути відповідними. Щоб вони прослужили довгі роки, необхідно уникати різких ударів об стіну. Це зустрічається часто-густо, коли двері відкривають маленькі діти або незадоволені відвідувачі офісного приміщення.

 

Переваги дверних доводчиків

 

Щоб знизити навантаження на кріплення дверей і забезпечити плавне закриття, необхідно встановити дверний доводчик, що допомагає коректно працювати дверній фурнітурі. З його допомогою ви продовжите термін експлуатації кріплень двері, уникнете сильних ударів при відкритті та закритті та забезпечите безпеку для дітей.

 

 

Конструкції дверей тепер налічують тисячі різних моделей, виготовлених з різноманітних матеріалів, різного розміру і товщини. Для різних габаритів і маси дверних полотен треба підбирати пристрої для доводки, які підходять по технічних характеристиках. При їх виборі, обов’язково консультуйтеся з фахівцями, які підберуть для вас ідеальний варіант. Якщо вам потрібні якісні моделі за прийнятною ціною, тоді можна скористатися послугами інтернет-магазину https://dveri-zamki.dp.ua/dovodchiki, де представлений широкий вибір доводчиків для дверей. Менеджери допоможуть визначитися з розміром механізму, в залежності від ширини і маси дверей, і порадять, яка модель найліпше підходить.

 

Дверні доводчики це незамінна річ, яку можна встановити на двері в квартирах, під’їздах будинків, магазинах і так далі. Завдяки доводчикам двері доходять до крайньої точки замикання плавно, без різких рухів. Це відмінний спосіб дбайливої експлуатації дверної фурнітури, полотна двері, дверної рами. У місцях громадського користування є одна загальна проблема – люди забувають закрити за собою двері. Установка пристрою є гарантією того, що стулка точно буде закрита за кожним відвідувачем. Залежно від типу доводчиків розрізняються способи їх установки:

 

  • Для поверхневого монтажу механізм фіксується на поверхні дверної коробки
  • Приховані монтуються фахівцями всередину дверного полотна
  • Підлогові як уже зрозуміло з назви, такі конструкції монтуються на підлогу.

 

На ринку тепер присутні пристрої виробництва багатьох відомих світових компаній, вся продукція ділиться по класах залежно від потужності. Тому потрібно запам’ятати просту формулу – чим ширші і важчі двері, тим потужніший дверний доводчик вам знадобиться. Ціни можуть відрізнятися, як в залежності від класу вибраної моделі, так і від іменитості бренду виробника.

 

На сайті інтернет-магазину можна знайти продукцію, яка порадує якістю, асортиментом і ціновою політикою. Товар можна замовити по телефону, отримати необхідні консультації, доставка здійснюється по всім регіонах України.