Практична сантехніка для маленької вбиральні





Проблема невеликих ванних кімнат зачіпає, напевно, більшу частину населення нашої країни. Тому вважаємо за необхідне дати кілька порад, як підібрати практичну сантехніку, яка буде виглядати стильно, але при цьому не буде занадто габаритної. Говорити будемо про умивальники у ванну, про вибір душової. Не залишимо без стороною і вибір між унітазом компакт і унітазом без обідка. Не забудемо сказати і про підвісних моделях сантехніки. Також ви можете вибрати практичну і дешеві меблі для ванної кімнати, але все-таки краще сконцентрувати увагу не стільки на ціні, скільки на якості виробів. Саме на цей нюанс потрібно звертати увагу в найпершу чергу.

 

Відразу хочемо вам підказати: найкращим вибором буде саме душова, адже місця для ванної зазвичай недостатньо, коли площа приміщення дуже маленька. Проте, вузька душова кабіна – не найкращий варіант для зручності. Набагато практичніше буде найширша модель, яку ви можете собі дозволити. Тоді вам не доведеться відчувати ніякого дискомфорту під час купання. Це дуже важливо, адже весь дизайн ванної кімнати повинен бути спрямований на розслаблення і комфорт.

 

Тому в якості фонового кольору краще вибирати білий або пісочний відтінки. Вони приємні для очей і допоможуть візуально збільшити простір навіть в самій невеликій вбиральні. Отже, душова кабіна повинна бути по можливості більш широкої. Є два матеріали, з яких роблять двері для душової. Дешевший варіант – це пластик, а ось дорожче, зате набагато красивіше буде виглядати скло. Ще потрібно вибрати хороший піддон. Легким, але надійним варіантом буде піддон з акрилу. Більш довговічним буде керамічний або чавунний піддон, але їх ціна буде вищою.

 

Сюди підійде умивальник у ванну будь-якого типу, крім тюльпана. Оптимальна модель керамічна, накладна. Тепер розберемося, вам краще поставити унітаз компакт, або все-таки підібрати підвісну модель або унітаз без обідка. Різноманітність моделей на ринку величезна. Але все-таки радимо вибирати ці моделі серед асортименту компанії KOLO, відомої також і в Європі.

 

Після того, як умивальник у ванну ви вже вибрали, настає черга унітазів. Можете вибрати як підвісну модель, так і унітаз компакт. Вони обидва економлять простір. Є ще одна, більш сучасна модель – унітаз без обідка. Місця він не економить, зате полегшує догляд і очищення поверхні цього предмета сантехніки. Тому з точки зору гігієни такий варіант буде краще.