Особливості перевезення рослин для ландшафтного дизайну





Професійне озеленення території – це трудомісткий процес, що вимагає спеціальних знань. Якщо необхідно виконати ландшафтний проект, він буде включати кілька етапів. Це в першу чергу, створення і розробку ландшафтного дизайну, так і, в завершенні проекту, буде потрібно забезпечити правильний догляд за висадженими рослинами.

 

Перевезення рослин для висадки на ділянці, має не менш важливе для якості та результату значення. Необхідно забезпечити спеціальні умови перевезення і доставки. Основний етап співпраці в перевезенні рослин для ландшафтного дизайну, відводиться підготовчого періоду. У цьому питанні, важливо правильно підготувати транспортний засіб і плановані до перевезення рослини. Підготовка залежить від типу рослин. Якщо це вкорінені крупноміри, що перевозяться в субстраті – використовується спеціальний транспорт і обладнання для закріплення рослин, щоб уникнути можливих пошкоджень під час транспортування. Також, застосовується спеціальний транспорт під час перевезення кімнатних культур, що плануються для висадки на ділянці.

 

При перевезенні рослин, діють певні обмеження в швидкості, навантаження і розвантаження виконується тільки вручну фахівцями компанії. Також, компанія виконує перевезення водних рослин в спеціальних резервуарах для транспортування. Якщо необхідно виконати перевезення рослин для ландшафтного дизайну, транспортно-експедиційна компанія, стає кращим партнером. Це забезпечується за рахунок сервісу і послуг:

 

  • Компанія забезпечена необхідним транспортом та обладнанням для перевезення рослин всіх типів.
  • Виконується спеціальна підготовка рослин і транспорту.
  • Чи дотримуються умови вимог перевезення.
  • Гарантується відсутність пошкоджень рослин під час перевезення.
  • Виконуються спеціальні замовлення на перевезення рослин.

 

Доставка рослин в ландшафтному дизайні – це досить серйозне питання. При виборі перевізника, необхідно віддавати перевагу компанії, готової виконати транспортування з дотриманням всіх вимог і забезпечити невразливість рослин під час перевезення.