Призначення і оренда екскаватора-навантажувача





Екскаватор-навантажувач – оптимальна з практичної і технічної сторін вид техніки. Він універсальний, тому що може виконувати функції навантажувача, трактора та екскаватора. Оснащений різноманітним додатковим навісним обладнанням. Залежно від виду виконуваних робіт на екскаватор-навантажувач можна встановити: навантажувальні вила, передній ківш, відвал, гідромолот, механічну щітку, гідробур і інші пристосування.

 

Даний вид спецтехніки є універсальним механізмом, затребуваним на будівництві за рахунок невеликих габаритів та вдосконалені робочі характеристики. Ці переваги незамінні при проведенні робіт в умовах щільної забудови в межах міста. Маневрені моделі здатні переміщатися швидко по міських дорогах, при цьому немає необхідності в спецтранспорт для їх перевезення.

 

За рахунок великого переліку додаткового обладнання даний вид спецтехніки може застосовуватися практично в будь-яких напрямках будівельної індустрії: в розробці траншей, риття котлованів, для прибирання територій з ландшафтним дизайном і навантаження сміття. Екскаватор-навантажувач також успішно використовують на виробництві, для робіт всередині приміщень. Залежно від характерних особливостей розрізняють види екскаваторів-навантажувачів.

 

Оренда функціонального транспорту позбавить вас від багатьох проблем, які пов’язані з технічним обслуговуванням, сервісним обслуговуванням, страховкою, ремонтом і заправкою машини. З’явиться можливість більшу кількість часу приділити іншим будівельним і виробничим процесам. Всі роботи, пов’язані з використанням спецтехніки раціональніше надати фахівцям. Без багатофункціональної спецтехніки не обійтися ні на одній міської будівельному майданчику. Якщо в організації немає власного парку спеціальної техніки, краще рішення – орендувати екскаватор-навантажувач. Багатофункціональна техніка виконає поставлені завдання значно швидше і вигідніше, ніж кілька транспортних засобів з подібними функціями.