Три заповіді доглянутої дівчини




Кожна дівчина прагне бути доглянутою і красивою. Але ось виходить це у кожної? Насправді, доглянута і здорова зовнішність передбачає лише кілька «заповідей», дотримуючись яких постійно, можна виглядати ідеально.

Отже, перша заповідь – здоровий, повноцінний сон. Якщо ви будете спати не менше 8 годин, то ваша шкіра буде виглядати здоровою, блискучою, а самі ви будете мати свіжий вигляд, не кажучи вже про прекрасне самопочуття і повноцінній роботі мозку. Бажано навіть дотримуватися режиму, якщо ви будете лягати спати і вставати в один час, все це ще благотворно позначиться на вашому організмі.

Друга заповідь – стежте за своїм здоров’ям. Це означає, що ви повинні регулярно відвідувати лікарів, обстежитися, якщо щось йде не так, а також не забувати про елементарні профілактичних оглядах хоча б раз на рік. Сюди ж входить і здорове, збалансоване харчування, яке відбивається не тільки на вашій фігурі, але і на стані шкіри обличчя і тіла.

І остання заповідь – догляд. Сюди входить належний догляд за волоссям, за нігтями, за шкірою і за тілом в цілому. Особлива увага уделать варто, звичайно ж, шкірі: завжди видаляйте макіяж, зволожує шкіру, давайте їй відпочити і, звичайно, захищайте. Варто просто не забувати про догляд за собою ні на хвилину – і ваше тіло неодмінно відгукнеться.