Свинина по-богатрськи з овочами




Для того щоб приготувати свинину по-богатрськи з овочами нам знадобляться такі інгредієнти: 700гр. м’якоті свинини, 150гр. бекону, 250гр. свіжих печериць. А також 300мл. сухого червоного вина, 1 середня цибулина,? чайн. ложки чебрецю, 1 стручок солодкого перцю, 70гр. кетчупу, 250гр. майонезу. Мелений чорний перець, сіль, 2 стол. ложки оливкової олії, 1 середня морква, 1 пучок свіжої зелені петрушки.

Приготування: печериці обтирає вологою серветкою і розрізаємо на 4 частини. У Перця видаляємо насіння і плодоніжки, нарізаємо тонкими смужками.

Духова шафа нагріваємо до 180 градусів. М’ясо обполіскувати під водою, нарізаємо невеликими шматочками, перчимо, солимо. Для того, щоб м’ясо вийшло м’яким шматочки поміщаємо між шарами харчової плівки і відбиваємо. У глибокій сковороді нагріваємо оливкова олія і злегка обсмажуємо м’ясо, потім перекладаємо його в миску. У тій же сковороді обсмажуємо гриби разом з перцем і знімаємо з вогню. І наостанок обсмажуємо скибочки бекону.

У приготовлену форму для запікання викладаємо шарами половину бекону, м’ясо, що залишилося бекон, печериці, солодкий перець. Зверху приправляем чебрецем і заливаємо вином. Ставимо в духовку і тушкуємо приблизно 30 хвилин.

Морква нарізаємо кружечками, зелень і цибулю дрібно рубаємо. У мисці змішуємо майонез, кетчуп і 2 стол. Ложки зелені, змащуємо запіканку. Зверху рівномірно розподіляємо цибулю і моркву. Ставимо на 10-15 хв. в духовку. Перед подачею на стіл готову страву посипаємо зеленню.