Стиль бохо фасони кольори деталі




Молодий, але вже дуже популярний стиль бохо або як його ще називають богемний шик це свого роду самовираження за допомогою одягу, політ фантазії і думки, невичерпне творчість. Даний стиль з’явився не так давно, але вже набув широкої популярності, завдяки запереченню моди, гламуру і загальноприйнятих рамок.

Стиль бохо – це, в першу чергу, свобода, відсутність строгих ліній і лаконічних форм. Богемний шик об’єднав в собі різне спрямування стилів – хіпі, вінтаж, гранж, нью хіпі і щоб відповідати даному тренду, потрібно мати особливе почуття баланса.Бохо стиль відрізняється нестандартністю і оригінальністю, це відсутність штампів, що дозволяє висловлювати своє внутрішньо стан за допомогою м’яких фактур , тканин, дивовижних колірних рішень.

На перший погляд, це поєднання абсолютно різних за своїм стилем речей, які вміло поєднуються в гармонійний і цілісний ансамбль. Богемному стилю віддають перевагу творчі люди, які прагнуть до самовираження у всем.К основних елементів стилю бохо можна віднести багатошаровість в одязі, яка неодмінно повинна бути з натуральних тканин – льон, бавовна, шерсть, шовк, замша, шкіра та інші.

Особливе місце відводиться взуття, яка повинна бути зручною, як правило, це взуття на низькому ходу, можливі танкетка або платформа, а от взуття на високих підборах категорично неприйнятна. Акцент робиться на аксесуарах, які представлені в достатку. Всілякі намиста, намиста, браслети, підвіски, окуляри, ремені, шарфи і хустки.

Досить популярні великі прикраси в етнічному стилі, наявність бахроми, повязок.Что стосується колірної гами, стиль бохо передбачає натуральні і спокійні відтінки, що відображають внутрішню гармонію і взаємодія з природою. Кричущі неонові тони виключені.

Актуальні всілякі абстрактні і геометричні принти в одязі, квіткові мотиви, еклектика і авангард. Різноманіття довгих спідниць вільного крою, наявність рюшів і воланів, завищена талія, досить об’ємні речі, поєднання одягу абсолютно різних фактур – ось головні елементи стилю бохо. Щороку богемний стиль доповнюється новими елементами, що з’являються в результаті експериментів створення нових образів.

Деякі люди відзначають недбалість даного стилю, однак, така характерна недбалість і є творчим самовираженням, де чітко вивірені кордону індивідуальності та вишуканості, притаманні богемному стилю.