Перевезення негабаритних вантажів




 

Ціноутворення на негабаритні перевезення формується наслідком впливу багатьох чинників. Варто відзначити, що сам розрахунок вартості перевезення «негабариту» досить важкий, і вимагає особливої ​​уваги, багато часу, ніж той же розрахунок вартості на перевезення звичайного вантажу. Це пояснюється тим, як специфікою подібних перевезень, так і пред’явлених до них вимоги з боку державних структур.

Фахівці транспортних компаній часто ділять подібні замовлення на планові і термінові, які, природно, дорожче за приводу не маєтку великої кількості часу на отримання всіх необхідних документів в звичайному робочому режимі. Щоб краще зрозуміти, з чого складається ціна, необхідно знати основні фактори, що впливають на неї. Вартість також розраховується, виходячи з параметрів вантажу (вага, розміри, габарити)

Грамотно складений маршрут проходження вантажу. В цьому випадку, чим краще складено маршрут і чим більше він оптимізований за рахунок грамотної роботи логіста, тим дешевше він обійдеться замовнику. Після того, як було визначено, чи є цей вантаж негабаритним, також необхідно отримати всі дозвільні документи і документи узгодження на переїзд за обраним маршрутом. Це також коштує грошей, і чим більше буде вантаж, тим вище вартість подібного «дозволу», оскільки саме «негабарит» має саме пряме відношення до якості дорожнього полотна.

Вибираючи найкращі компанії, ви вибираєте якість і безпеку. Компанії, які є лідерами ринку, не тільки організують перевезення з доставкою вантажу до наміченого місця, але і займуться оформленням всіх документів. Ними будуть проведені найякісніші виміри вантажу, підібраний найкращий транспорт і шляхи сполучення, щоб вартість перевезення не зашкалюють за межі адекватності. Також врахуються всі фактори, які можуть вплинути на ціну, з їх максимальної оптимізацією для отримання в результаті демократичною і приємною вартості високоякісних вантажних перевезень.