Джерело сексуальної активності людей




Науковці з Кембриджського університету кажуть, власне що вони виявили гени, які пов’язані з кольором волосся, але при цьому можуть впливати на сексуальну активність людей. Сексуальність збагачує життя безлічі старих людей і готує її більше насиченою. Практично, як демонструють дані досліджень, сексуальний увагу і енергійність продовжують виступати величезну роль на всьому протязі людського життя і оформляють натуральну частка процесу старіння.

Актуальні ритми не перебувають в залежності від нашого прагнення або ж небажання, як і вся навколишня нас природа і цикли Всесвіту. Так як даними циклам підпорядковується все: космос, зоряне небо, Сонце, Місяць. На життя людини впливають річні цикли, зміна фаз Місяця, сонячна енергійність, всілякі магнітні хитання – в напрямок місяці і в різний час дня і ночі.

Так, рудоволосі мужика і дами більше розташовані скасовувати секс до старшого віку, ніж народ з іншим кольором волосся. Дами, у яких є веснянки, більше розташовані чекати довше, перш ніж наважитися на 1 перший сексуальний навик, але присутність ластовиння не робить ні найменшого впливу на мужиків в наданому проекті.

Велика кількість людей оцінює сексуальні відносини, як ключ задоволення власних тілесних потреб і статевого задоволення. Цим чином, генетика грає разючу роль у визначенні віку першого сексуального досвіду, а ще числа сексуальних партнерів і хлопців, що фахівці.

Знавці позначили 38 генетичних різновидів, які пов’язані з віком, в якому народ починають статеве життя. І деякі в тому числі і не припускають про те, власне що секс саме пов’язаний зі здоров’ям людини – наприклад званим сексуальним здоров’ям. Зокрема, дослідниками був помічений ген CADM2, який готує деяких людей більше схильними захоплюватися сексом в більш ранньому віці і володіти більшу кількість партнерів.