Міжнародний флорист




 

Букет квітів є одним з найкращих подарунків, він завжди доречний і приємний. Створити потрібний настрій, передати важливі почуття або відтінити характер обдаровуваного допоможе правильний вибір кольорів для букета. Поєднуючи троянди і лілії, можна домогтися ефекту контрастності різних форм і відтінків, вкласти в букет кілька смислів, з давніх-давен прихованих в цих кольорах.


Роза не випадково вважається королевою квітів. Насичені відтінки, ніжний аромат і благородна форма пелюсток роблять цю квітку незабутнім. Тому букет з троянд буде бажаним подарунком для людей будь-якої статі і віку. Потрібно лише грамотно вибрати колір, який несе в собі певне значення. Як правило, білий колір символізує чистоту, благородство, високі почуття; рожеві відтінки – ніжність, симпатію; жовтий – благополуччя і життєрадісність; червоний – чуттєву любов і пристрасть.

Виходячи з цього, в букеті для колег і друзів не рекомендується використовувати червоні квіти, а також варто утриматися від легковажних різнокольорових букетів в якості подарунка для ділових партнерів і керівництва.

Лілії володіють такою ж багатою історією, як і троянди, в деяких країнах вважаються королівським квіткою. Вони також мають м’який, солодкуватий аромат і величний вигляд. Лілії багато в чому збігаються з трояндами по символіці, трактуванні значення в залежності від кольору. Єдиний виняток становлять лілії жовтих або оранжевих відтінків. Вони, на відміну від троянд цього кольору, мають негативний посил: бутони жовтого кольору означають нещирість і відсутність серйозних намірів, а оранжевого – приховану ворожість. Тому підносити в якості подарунка букет, який складається з лілій цих квітів, слід тільки тих у випадках, коли є тверда впевненість в симпатії одержувача подарунка до таких відтінкам.

Букет з лілій і троянд є класичним поєднанням, а тому ніколи не втратить своєї популярності. З його допомогою можна передати безліч почуттів: від подяки і дружній симпатії до визнання в любові і захоплення красою обдаровуваного. Міжнародний флорист дозволить точно передати, укладену в букеті послання, дозволяючи відчути турботу і любов крізь відстань. Адже грамотно підібраний букет обов’язково подарує радість, і бажання посміхнутися.