Особливості форматно-розкроювальних верстатів з ЧПУ




 

Сучасний форматно-розкрійний центр з ЧПУ – це високопродуктивний комплекс, який забезпечує ефективну роботу всього виробництва на підприємстві. Найчастіше, до допомоги таких верстатів звертаються підприємства, різних виробничих потужностей. Основна перевага обладнання полягає в тому, що воно дозволяє досить швидко обробляти деревину, і отримувати на виході бруски або дошки певної товщини, і розміру.

Таким чином, завдяки більш досконалому обладнанню, відбувається процес автоматичного одночасного розкрою виробничого пакета не облицьованих, а також облицьованих плит. Сюди ж слід віднести МДФ, ДСтП, ДВП, та інші деревостружкові матеріали. При цьому обов’язково на виробництві дотримується максимальна висота пакета матеріалу. В середньому вона становить близько 90 міліметрів. Якщо потрібно домогтися збільшення висоти такого пакета, то необхідно просто значно збільшити потужність, вироблену двигуном, вбудованим в основну пилу.

Практично всі відомі в даний час форматно-розкрійні центри з ЧПУ відрізняються високою надійністю, за рахунок чого вони і користуються величезним попитом. Крім того, всі верстати такого типу мають величезний запас високої якості розкрою і міцності виходять з виробництва ламінованих плит.

Де можуть використовуватися такі верстати? Як правило, таке обладнання використовується в умовах масового і великосерійного виробництва. За допомогою такого універсального обладнання, можна виготовляти корпусні меблі, яка буде дуже зручною при своїй подальшій експлуатації.

• Верстати з ЧПУ відрізняються поліпшеними технічними характеристиками.
• Перш за все, керувати лініями стало набагато простіше, завдяки наявності рідкокристалічного дисплея;
• Система з ЧПУ відрізняється широкими технологічними можливостями;
• Заготівельний штовхач оснащується додатково пневматичними зажимами в кількості восьми штук для зручної роботи;
• Сучасні верстати з ЧПУ відрізняються надійністю і довговічністю.

Існує серед потенційних споживачів таку думку, що самі надійні і практичні верстати, це ті які були зроблені в Швейцарії. Насправді, в гонитві за швейцарською якістю, можна в дійсно нарватися на несумлінних шахраїв, які пропонують продукцію під видом надійного постачальника. В цьому випадку, ніколи не варто покладатися на чутки, або те, що вам говорять. Та й вітчизняний виробник форматно-розкрійних верстатів, пропонує найбільш цікаві варіанти центрів, які здатні працювати тривалий час без усіляких збоїв і помилок.

Зверніть увагу, що тільки своєчасне сервісне обслуговування у кваліфікованим персоналом, набагато продовжить термін експлуатації технологічних ліній, збільшить його ефективність, і зробить ваше виробництво більш успішним по продуктивності.