Собаки і кішки в подарунок




 

Собаки і кішки – незамінні друзі і віддушина для одиноких людей. Часом здається, що це не ми їх обираємо, а вони нас. Тваринам властиві інстинкти і безкорислива любов до людини. Але давайте спробуємо розглянути їх як варіант подарунка для друзів і близьких. Щоб вибрати собаку кішку і іншу живність, в якості подарунка, потрібно добре обдумати своє рішення, оскільки це не просто подарунок, а майбутня відповідальність його господаря.

На першому етапі визначте, яку породу вибрати. Це вкрай важливий аспект вибору, так як деякі види таких тварин можуть не підійти майбутньому власнику. Якщо у нього квартира, бажано брати собаку або кішку меншою за розміром породи, адже для великих домашніх вихованців потрібно простір і свобода.

Собаки і кішки за своєю природою дуже грайливі істоти, дитині не бажано дарувати такий подарунок, тільки тому що тварина може загратися з дитиною і нанести неусвідомлену травму. Діти до 7-8 років ще не розуміють, що за улюбленцями потрібно доглядати, годувати, купати і вигулювати. Старші діти, більш схильні до відповідальності, тому подарунок як собаки чи кішки може стати не тільки радісною подією, але і важливим життєвим уроком.

Найпопулярніша і перевірена часом порода собак це – кокер-спанієль, вони ласкаві, добрі, завжди віддані своєму господареві і вірні до кінця. Віддаючи перевагу таксами, господареві варто бути активною людиною, адже ця порода неймовірно активна і міцненька. Якщо подарунок призначений дівчині відмінним вибором буде йоркширський тер’єр, адже вони завоювали весь світ своєю зовнішністю і компактністю.

Розглядаючи в подарунок кішку, рекомендуємо звернути увагу на британських короткошерстих, з якими буде завжди спокійно і навіть можна залишити дитину не турбуючись про здоров’я малюка. Непоганим вибором стане порода шотландських висловухих кішок, вони славляться своєю дружелюбністю, хоча не люблять довго сидіти на руках.

Собака і кішка в якості подарунка дуже підходить дня народження і знаменних дат. Вони завжди знаходяться поруч з вами, готові віддавати свою любов до вас в десятки разів більше. Ніколи не зрадять і в будь-якій ситуації піднімуть вам настрій. Ці тварини не приховують свою любов, тому таким вибором подарунка ви ніколи не помилитеся.