Флагштоки: який вибрати – скловолоконний або алюмінієвий?




 

Флагштоки алюмінієві найчастіше покриті анодованої поверхнею, що оберігає їх від корозії і не вимагає фарбувальних заходів. Крім цього, вони зручні в збірці і розбиранні, а також не доставлять багато клопоту при переїзді і перенесенні. Ще одна перевага такого флагштока є можливість його використання в якості відведення блискавок, що практикується на деяких небезпечних виробництвах. Однак, незважаючи на всі свої очевидні плюси, флагшток з алюмінію не завжди може витримати погодні навантаження, легко гнеться при потужних поривах вітру і відновлювати погнуту стрілу флагштока вкрай важко. Деяким організаціям необхідні флагштоки міцні, високі, що витримують сильні напори вітру та інші погодні неприємності.

 

Тепер розберемося більш докладно, що таке скловолоконні флагштоки

 

Вони як і алюмінієві не потребують догляду і постійного стеження за їх станом, більш того скловолокно дуже міцний і еластичний матеріал, який при впливі будь-якого вітряного урагану прогнеться, але не зламається. Також часто виготовляють такі конструкції з нержавійки, детальніше можна подивитися на сторінці, де можна купить здесь standnelson.com.ua/category/tents-umbrellas-flags флагштоки уличные. Флагшток зі скловолокна дуже легкий при своїй неймовірній міцності, і завдяки незначному вазі його легко збирати, встановлювати, а також перевозити менш затратно, ніж алюмінієвий. Крім того, скловолоконний флагшток оброблений спеціальним матеріалом, який захищає прапор від можливої ​​пилу і бруду на самому флагштоку.

 

Якщо алюмінієвий флагшток протягом деякого часу знебарвлюється, то скловолоконний зберігає свою структуру незмінною і служить відмінним вкладенням грошей один раз і на довго. Останнє, що можна сказати про стекловолоконной флагштоку, так це те, що воно не проводить електричний струм, а значить, його можна встановити всюди. Флагшток зі скловолокна трохи дорожче, ніж алюмінієвий, але престиж фірми важливіше невеликого збільшення ціни.

 

Звичайно вибір залежить тільки від замовника, однак найкращим варіантом є в наш час інновацій і технологій скловолоконний флагшток, який економічно вигідніше, міцніше і цікавіше інших варіантів.