Сітка зварна для кладки – використання




 

Кладочна зварна сітка – це поширений і часто використовуваний матеріал в різних сферах будівництва і ремонту. Купити сітку для кладки буде актуально для армування цегляних кладок, при створенні заливних підлог, фундаментів і перекриттів, а також при інших загальнобудівельних і ремонтних роботах.

 

Сітка складається з перпендикулярно розташованих дротів, скріплених в місцях з’єднання точковим зварюванням. Для виробництва використовують сталь з низьким вмістом вуглецю, дріт виготовляється холоднотягнутим методом. Використовують круглий або профільний дріт діаметром від 3 до 5 мм.

 

В яких випадках буде актуально замовити сітку для кладки? Даний матеріал застосовується практично у всіх галузях будівництва та інших сферах господарства. Такий матеріад тепер доступний в будівельних магазинах, на складах, великий асортимент можна знайти в інтернеті по запиту сетка кладочная багато підприємств пропонують її для покупців. Армування і штукатурка стін і підлоги, вирівнювання поверхонь і підготовка до укладання кахлю, зведення огорож, виготовлення кліток для птахів і тварин – це неповний список випадків використання.

 

Для виготовлення матеріалу використовується стандартний металевий дріт, рідше застосовують оцинковану конструкцію, також присутній варіант з нанесенням захисного полімерного покриття, в останньому випадку ціна, буде трохи вище, що обумовлено наявністю захисту від корозії. Залежно від розміру комірок сітка може бути дрібно і великокаліберною (розмір від 25 до 200 мм). Купити сітку оцинковану доцільно у випадках її подальшого використання для відкритих конструкцій (огородження, паркани), якщо передбачається нанесення бетону, в використанні оцинкованої захисту не буде сенсу, можна використовувати без покриття.

 

Які параметри матеріалу визначають ціну сітки кладочної зварної? Вартість залежить від розміру конструкції, товщини дроту, наявності захисних компонентів. Основною сферою застосування сіток буде будівництво, а саме створення залізобетонних конструкцій, армування цегляних кладок, штукатурки стін. Укладають сітку між кожним 4-5 шарами цегли, придавлена ​​вагою конструкції і скріплена розчином, вона створює армований пояс, що істотно зміцнює конструкцію, подовжує довговічність її використання.

 

Також застосовують при виготовленні наливних підлог, вона не тільки буде сприяти вирівнюванню поверхні, але і допоможе створити єдину монолітну структуру. Сітку можна використовувати для створення фундаменту, вона знизить ризик появи тріщин і зсувів. Сітка легко витримує підвищені експлуатаційні навантаження, механічний вплив і вібрації. Її використання істотно подовжує термін використання будівлі. Єдина конструкція знизить ризик утворення тріщин на будівлях, установка армованої сітки особливо актуально в зонах з високою сейсмологічної активністю. Купівля сітки і її подальше використання стане запорукою підвищеної міцності і стійкості будівельного об’єкта.